Spletna prijava

PRIJAVA NA TEČAJ

ARS LINGUAE d. o. o.

jezikovno-kulturni center

Dunajska cesta 10
1000 Ljubljana
Slovenija
Prijavnica poslana po e-pošti bo veljala kot rezervacija tri dni ali do prvega nakazila.

Za Ars Linguae jezik ni le skupek slovničnih pravil, temveč sredstvo, s katerim se sporazumevamo, tako tudi oblikujemo svojo »Ars Linguae metodo« poučevanja iz preizkušenih tehnik.


LICENCE

Ars Linguae si je s svojimi kvalitetnim delom, odlično usposobljenim teamom učiteljev, s sodobnimi in kakovostnimi programi pridobil licence spodnjih ustanov

Accademia Italiana di Lingua

Accademia Italiana di Lingua za izvajanje izpitov iz splošnega in poslovnega italijanskega jezika na vseh ravneh (od A1/2 do C2).

Azbukum

Azbukum je srbska jezikovna šola in center za kulturo Srbije. Ustanovljena je bila leta 1995 kot neodvisna in neprofitna organizacija specializirana za izobraževalne programe za tujce, ki se želijo naučiti srbsko.

Nuova Accademia di Belle Arti

Nuova Accademia di Belle Arti Milano nam je dodelila eksluzivno zastopstvo šole in njenih programov designa v Sloveniji in na Hrvaškem.

Università per Stranieri di Siena

Università per Stranieri di Siena za izvajanje izpitov iz italijanskega splošnega jezika CILS na vseh ravneh (od A1 do C2), ki jih izvajamo dvakrat letno. Termini so objavljeni v tabeli.

Kontakt

ARS LINGUAE d. o. o. jezikovno-kulturni center

Dunajska cesta 10
1000 Ljubljana, Slovenija

T: +386 (0)1 - 300 27 11
T: +386 (0)1 - 300 27 12
M: +386 (0)41 68 42 03
E: info@ars-linguae.com