Izpitni center

IZPITNI CENTER

Ars Linguae se lahko pohvali s 100 % uspešnostjo svojih tečajnikov pri opravljanju izpitov.

Z Ars Linguae si lahko pridobite štipendijo za tečaj italijanskega jezika v Sieni. Na navedeni spletni povezavi najdete podatke o potrebni dokumentaciji, s katero se preko Ars Linguae lahko prijavite.

Ars Linguae, jezikovno-kulturni center v skladu s svojo vizijo že od začetka izpolnjuje mednarodno zahtevane pogoje, da je postal pooblaščeni izpitni center Università per Stranieri di Siena za izvajanje mednarodnih izpitov iz italijanskega splošnega jezika CILS na vseh ravneh (od A1 do C2).

Izpiti se na sedežu Ars Linguae izvajajo dvakrat letno, termine najdete v tabeli.

Na spodnjih spletnih povezavah imate aktualne vzorce izpitov CILS od A1 do C2. Glede na vaše predznanje izberite test ustrezne jezikovne ravni in ga rešite. Ars Linguae vam ob tem želi veliko uspehov.:

Če bi želeli svoje znanje poglobiti, utrditi in se pripraviti na uspešno opravljanje izpita CILS, se prijavite na Ars Linguae pripravljalni tečaj, ki ga vodijo tudi izpraševalci na omenjenih izpitih.

LICENCE

Ars Linguae si je s svojimi kvalitetnim delom, odlično usposobljenim teamom učiteljev, s sodobnimi in kakovostnimi programi pridobil licence spodnjih ustanov

Accademia Italiana di Lingua

Accademia Italiana di Lingua za izvajanje izpitov iz splošnega in poslovnega italijanskega jezika na vseh ravneh (od A1/2 do C2).

Azbukum

Azbukum je srbska jezikovna šola in center za kulturo Srbije. Ustanovljena je bila leta 1995 kot neodvisna in neprofitna organizacija specializirana za izobraževalne programe za tujce, ki se želijo naučiti srbsko.

Nuova Accademia di Belle Arti

Nuova Accademia di Belle Arti Milano nam je dodelila eksluzivno zastopstvo šole in njenih programov designa v Sloveniji in na Hrvaškem.

Università per Stranieri di Siena

Università per Stranieri di Siena za izvajanje izpitov iz italijanskega splošnega jezika CILS na vseh ravneh (od A1 do C2), ki jih izvajamo dvakrat letno. Termini so objavljeni v tabeli.

Kontakt

ARS LINGUAE d. o. o. jezikovno-kulturni center

Dunajska cesta 10
1000 Ljubljana, Slovenija

T: +386 (0)1 - 300 27 11
T: +386 (0)1 - 300 27 12
M: +386 (0)41 68 42 03
E: info@ars-linguae.com